mastermind akademija

Mastermind akademija vam lahko spremeni življenje

Verjetno ste že slišali za pregovor, da je vsak svoje sreče kovač. Slednje vas uči tudi Mastermind akademija (https://www.mastermindakademija.com/), ki že vrsto let ljudem z različnimi življenjskimi zgodbami pomaga do spremembe in vsesplošnega napredka v njihovem osebnem življenju. S pomočjo njihovih tečajev ljudje pridobivajo različne uporabne licence, se učijo pomagati sebi in drugim in preprosto začnejo delati majhne korake k velikemu cilju – osebni sreči in zadovoljstvu.

Tečaje Mastermind akademije vodi svetovno priznani in lecincirani coach dr. Aleksander Šinigoj, ki je na temo osebnega zadovoljstva in uspeha napisal tudi številne knjige. A udeleženci tečajev pravijo, da ni nič boljšega od pristnega osebnega stika in medosebne komunikacije. Če imate tudi vi željo po spremembi v svojem življenju, potem se prijavite na eno izmed delavnic, ki jih organizira Mastermind akademija.

mastermind akademija

Zakaj postati coach?

V okviru tečajev akademije se naučite številne tehnike reprogramiranja svojega uma, hipnoze ter samohipnoze. Zagotovo pa je en najbolj priljubljenih in široko obiskanih miselnih treningov NLP coaching. Coaching je namreč panoga, ki je za informacijskimi tehnologijami druga najhitreje rastoča panoga na svetu. Dobrega osebnega trenerja namreč potrebujejo prav vsi – od podjetnikov do uspešnih športnikov, vs več pa je tudi posameznikov, ki se odločijo za obiskovanje coacha.

Dober coach se ne rodi, ampak postane. Voditi sebe in svoje misli je namreč prava umetnost, medtem ko je vodenje drugih edinstvena mojstrovina. Coach je oseba, ki ima močan vpliv na druge in jih s pozitivno motivacijo pripelje do uspeha. Če povemo poenostavljeno – ljudi vodi in uči, kako doseči zastavljene cilje. Mastermind akademija tako predstavlja nekakšno šolo za življenje, ki vam da veliko več kot zgolj certifikat. Nači vas namreč, kako se uspešno in brez travm spopadati z življenjskimi ovirami, kako premagati strah, se pogumno odpraviti proti zastavljenemu cilju in končno zadihati s polnimi pljuči. Na koncu pa lahko vse svoje znanje prenašate tudi na druge in tako pomagate pri ustvarjanju bolj srečnih generacij.

Rate this post