Ponudba letnih gum

Bliža se marec, mesec ko je potrebno na avtomobil namestiti letne gume. Po cestnih pravilih morate zimske gume menjati z letnim okoli 15. marca. Ponudba letnih gum je velika in podjetja so med seboj zelo konkurenčna. Menjava pnevmatike je priporočena, da menjate vsaka 2-3 leta, saj se pnevmatike hitro porabijo z nepravilno vožnjo ali pa glede na cestišče, na katerem se vsakodnevno vozite.

Pnevmatike imajo izreden velik pomen na vaših vozilih. Zakaj? Imajo veliko vlogo pri zagotavljanju vaše varnosti in varnosti drugih udeležencev, nudijo pa vam tudi udobje med vožnjo, zato si izberite dobre letne gume, ki vas bodo popeljale vsepovsod. Ponudba letnih gum pri različnih prodajalcih, je ista, saj vam vsi nudijo kvalitetne tako zimske kot letne gume. V podjetju Pocenigume.net boste lahko izbirali med zimskimi in letnimi gumami številnih priznanih proizvajalcev po zelo ugodni ceni. Izbrali si boste pvnematike, ki vam dobo najbolj ugajala vašemu vozilu in s tem poskrbeli za varnost sebi in drugim na cesti.

gume

Letne gume so z zimskimi drugačne. Drugačne so po prijemu na cestišče, saj so zimske gume mehkejše kot letne ter po debelini (profilu). Vendar nekateri vozniki se odločijo obdržati zimske gume tudi poleti, vendar jih na ta način uničijo. Ponudba letnih gum je enaka od različnih strank, saj vam vse nudijo kakovostne letne gume za različne podnebne spremembe, saj z novimi gumami boste imeli dober oprijem na cestišče ter se odlično soočali z nevarnostmi na cestah.

Ob nakupu letnih gum morate upoštevati dimenzijo ter tip vaše pnevmatike na vašem vozilu. Priporočamo, da upoštevate navodila proizvajalca ali pa mehanika, ki vam bo menjal pnevmatike. Ponudba letnih gum s pravo dimenzijo boste izboljšali kratko zavorno pot na mokrem cestišču ter skupaj s pravilno vožnjo boste prihranili pri gorivu.

Menjavo pnevmatik lahko opravite sami doma ali pa se zapeljete do najbližjega vulkanizerstva, kjer vam bomo strokovnjaki namestili letne gume. Pri menjavi pnevmatik je treba upoštevati, da so vse štiri letne gume iz istega proizvajalca ter enakomerno napolnjene. Na isti osi morajo biti pnevmatike nameščene z isto nosilnostjo ter biti dobro privijačene. Če kolesa niso nameščena pravilno, potem bo prišlo do tresljajev in posledično vodilo k zmanjšanju udobja med vožnjo. Zato vam priporočamo, da se najprej dobro pozanimate glede svojih pnevmatik, preden se odločite kupiti nove. Ponudba letnih gum pri podjetju Pocenigume je prava izbira za vaše vozilo, zato ne oglašajte in se čimprej pozanimajte o njihovi ponudbi pnevmatik za vsa tovorna vozila.

5/5 - (1 vote)