Fototapete za puste stene

Želite popestriti dolgočasne stene v vašem domu? Dobra izbira so fototapete za dom, ki vam jih naredijo v podjetju Mediafol. Vsi poznamo klasične tapete, ki smo jih včasih lepili na stene in tako poskušali polepšati določen prostor v hiši ali stanovanju. Danes so navadne tepete, nadomestile fototapete, ki so precej podobne klasičnim in imajo enak pomen, oživeti puste stene. Prednost današnjih tapete je ta, da lahko uporabnik oz. kupec izbira in prilagaja po lastnem okusu in željah ter ni omejen pri izbiri z obstoječimi vzorci.

Kaj sploh so fototapete? To so fotografije, slike ali dizajni, ki so natisnjeni na folijo, katere lahko nalepite na prazno steno in brez težav tudi odstranite, ne da bi pri tem poškodovali steno. Druga možnost, kako lahko okrasite stanovanje so okrasne stenske nalepke, ki so fototapetam precej podobne, razlikujejo se v tem, da fototapete s slikam zavzemajo veliko ali celotni del stene.

fototapete mediafol

Medtem, ko se stenske nalepke pojavljajo v obliki napisov, citatov ali vzorcev in se okoli njih razkriva večina stene. Na voljo imate pestro izbiro tako fototapet, kot stenskih nalepk, da polepšate in osvežite prostore, ki potrebujejo malce več življenja in raznolikosti.

Fototapete lahko postavite na vsako steno v hiši, ki se vam zdi, da je preveč prazna in dolgočasna. Nalepite jih lahko tudi v kuhinjo. In brez skrbi, če boste kdaj poškropili steno, z mehko krpo samo obrišite folijo. Če ne želite zapravljati denarja za rolete ali pa nočete obesiti zaves, lahko izberete tudi posebne poloprosojne tapete, ki jih nalepite na okna. Tapete vam omogočajo zasebnost, so pa dovolj prosojne, da skozi prihaja zadostna količina dnevne  svetlobe. Izbirate po lastni želji, saj je možnosti na trgu veliko. Prepuščeni ste lastni domišljiji, lahko se odločite, za fototapete, ki jih ima določen ponudnik na voljo, ali pa naročite fototapeto, po vaši izbiri. Možnosti je neskončno, izberite tapeto, ki vas spominja na kraj, ki ste ga nekoč obiskali ali pa fotografijo iz vašega otroštva, ki se ga, želite spominjati vsakič, ko pogledate na steno ali pa nalepite sliko vaših otrok ali vaš najljubši citat, ki vas motivira. Na koncu je izbira vaša. Vaše prostore lahko hitro, enostavno in poceni okrasite z različnimi fototapetami ali stenskimi nalepkami.

5/5 - (2 votes)