Nadlani.si

Nadlani.si – kjerkoli ste, ste le klik stran od svežih novic

V svetu, ki se nenehno spreminja, je dostop do svežih in zanesljivih novic ključnega pomena. Regionalni časopis Nadlani.si, ki izhaja na območju Dolenjske in Posavja, se trudi, da vam vsak dan prinese najbolj pomembne informacije iz lokalnega in globalnega dogajanja. Nadlani.si je več kot le časopis – je nepogrešljiv vir informacij za bralce. Najdete ga tako v fizični kot tudi digitalni obliki. Kakovost, hitrost in raznolikost vsebin, pa vas bodo prepričali, da obiščite nadlani.si in preberete vse novice, ki vas zanimajo.

Brezplačne in kakovostne informacije

Ekipa novinarjev nenehno spremlja dogajanje v občinah Novo mesto, Šmarješke Toplice, Škocjan, Šentjernej, Žužemberk, Mirna Peč, Sevnica, Mokronog-Trebelno, Mirna, Šentrupert in Trebnje. Novice, ki jih lahko najdete v časopisu Nadlani.si so širokega razpona, saj najdete v njih vse, od političnih razprav do kulturnih dogodkov ter vse od novosti v zdravstvu do trendov v tehnologiji. Kot regionalni časopis, izhaja v praktičnem formatu A3, v nakladi 30.000 izvodov, kar pomeni, da toliko gospodinjstev vsak 3. četrtek v mesecu, razen avgusta, prejme brezplačen časopis. Nadlani.si ni le tiskani časopis. V koraku s časom so se razširili tudi na splet, da bi lahko bile novice dosegljive širši publiki. Na spletni strani, najdete enako kakovostno zasnovan časopis, ki ga lahko berete na tablici med zajtrkom ali na mobilnem telefonu med vožnjo na avtobusu. Še več, za vse zunaj območja, je na voljo spletna platforma, ki je odličen način, da ostanete povezani z dogajanjem v Dolenjski in Posavju.

Če želite biti vedno na tekočem, lahko preko strani Nadlani.si, spremljate dogajanje, kjerkoli že ste. Nadlani.si je vaš vir najnovejših informacij v Dolenjski in Posavju, ki zagotavlja kakovostne informacije  na hiter, enostaven in brezplačen način. Časopis je eden izmed najbolj branih spletnih strani v Sloveniji, kar kaže na zaupanje bralcev v njihov trud in delo.

 

Rate this post