Lita platišča za vsak avto

Dan danes imamo že razne modne dodatke za avtomobile in eden od teh dodatkov so lahko tudi lita platišča, zaradi raznih oblik krakov, ki jih imamo na voljo in so za kakšne ljubitelje avtov zelo pomembna. Poleg tega pa imajo lita platišča namen, da lahko na njih nasadimo gume. Zelo ugodno in veliko izbiro različnih barv in dizajnov litih platišč, si lahko zagotovite na spletni strani Silux avtodeli po nizki ceni, https://www.silux.si/izdelki/dodatna-oprema/pnevmatike-in-platisca/aluminijasta-platisca, kjer nudijo tudi zanimive raznovrstne popuste, katere bi bilo škoda zamuditi, če vprašate nas.

Kaj pa moramo ob nakupu za lita platišča vedeti? Ob nakupu se moramo najprej pozanimati o oznakah dimenzijskih lastnosti in koliko vijakov za pritrditev imamo, da bodo nova ustrezale vsem vijakom. Poleg na vijake moramo biti prav tako pozorni na momente zategovanja, ki je določen iz strani proizvajalca. Premajhen moment lahko povzroči, da se vijak odvije, pri prevelikem momentu pa lahko povzroči poškodbe na platiščih in vijaku. Torej preden se odločimo za nova lita platišča moramo pregledati kar nekaj stvari, preden se določimo za prave. Je pa res, da znajo biti kar draga tale lita platišča, saj lahko samo ena od štirih stane tam med 100 do 700 evrov, odvisno od proizvajalca in kje kupite, vendar pazite, da zaupate ponudniku, kajti dan danes jih na trgu je že toliko, da vas lahko kaj hitro nekdo tako rečeno ”nategne” in proda za veliko denarja slabo robo.

Torej, če razmišljate o nakupu za lita platišča, zdaj veste na koga se obrniti. Na voljo imate plastična, aluminijasta ali jeklena platišča vseh oblik in raznih krakov. Če pa mogoče sami nimate dovolj znanja nad tem, se lahko vedno obrnete na strokovnjake, kateri vam bodo pomagali poiskati in predlagati lita platišča primerna za vas. Nikar vas naj ne bo strah vprašati, saj nihče ni strokovnjak v vseh zadevah, zato pa imamo tudi toliko storitev dan danes na voljo.

Rate this post