Toplotna črpalka

Če bi radi imeli toplotno črpalko, ki teče na zrak-voda, je ta zelo visoko zanesljiva, zmogljiva in jo preprosto namestimo. Po tem je vaša najboljša izbira Mitsubishi Electric (pojdite na https://www.ream.si), ki ponuja zelo dobre in zmogljive toplotne črpalke Ecodan, ki zagotavlja z najnovejšo tehnologijo ogrevanje vode za prostorsko ogrevanje ter na ogrevanje vode v sanitarijih za vse potrebe objekta čez dan! Ta toplotna črpalka bo prava za vas.

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric z res napredno tehnologijo poskrbi, da iz treh kW sončne energije lahko ustvarimo vsaj štiri kW toplote za ogrevanje z samo uporabo enega kW električne energije. Tisto kar je pa najboljše je to, da toplotna črpalka Ecodan s pomočjo učinkovitih kompresorjev prav dobro deluje celo pri manj ugodnimi zunanjimi prostori, kar veliko drugih naprav ne more.

Toplotne črpalke za stanovanjske hiše Ecodan se dobro obnesejo zlasti pri vgradnji v stanovanjske stavbe, ki rabijo za ogrevanje nizko temperaturni vir. Ob tem nam Ecodan zunanje enote zagotavljajo pripravo ogrevane vode do 60°Celzija, in to pri temperaturi, ki je v zunanjem zraku -3°C.  Ali pa temperaturo vode za ogrevanje 50°C, kadar je zunaj še posebej mrzlo.  V pomoč pri vzdrževanju polne moči ogrevanja vam po pomagala patentirana tehnologija, ki se imenuje Zubadan. Z Zubadan tehnologijo  je mogoče doseči moči ogrevanja tudi ko je zunanja temperatura -15°C. Sistemi Toplotne črpalke Zubadan bodo tudi delovali pri temperaturi okolice, ki je -28°C zaradi tehnologije Flash Injection.

Dandanašnje načrtovanje domov je posebno – ustvarja prijetne in okoljsko dokaj sprejemljive stavbe z ozirom na tehnične rešitve (sodobne), kjer je zagotovo najpomembnejše ogrevanje sanitarne vode ter prostorov. Omenjena toplotna črpalka je dobra za vsako novogradnjo, z njo pa lahko nadomestijo tudi stari ogrevalni sistem. V vsakem primeru pa bodo poskrbeli za okolje – varčevali bodo z naravnimi viri, ustvarili manjši ogljični odtis ter privarčevanje pri stroških stavbe na splošno. Če hočete imeti najboljše toplotno ogrevanje, ki bo delo zagotovo opravilo potem je vaša najboljša izbira Mitsubishi Electric toplotna črpalka.

5/5 - (1 vote)