pralne-kapsule

Pralne kapsule Miele za vedno popolne rezultate

Poleti občutite naravno svežino, pozimi pa naj mehka oblačila prijetno grejejo vašo kožo. Za čudovit vonj, udobje in brezhiben videz vaših najljubših modnih kosov preizkusite pralne kapsule Miele. Želite doseči popolne rezultate pranja tudi v posebnih primerih, npr. pri pranju volne ali oblačil za dejavnosti na prostem, in to brez večjega truda? Poskrbite za svoje udobje in si privoščite povsem enostavno, a izjemno učinkovito pranje. Pralne kapsule s posameznimi odmerki preprosto vstavite v prekat za mehčalec. Pralni stroj Miele povsem avtomatsko dozira vsebino kapsul v optimalnem trenutku – za vedno popolne rezultate.

pralne-kapsule

Za učinkovito pranje in brezhiben videz perila

Verjetno je vaša garderobna omara polna oblačil različnih materialov in barv. Jasno je, da se vsi kosi perila ne morejo prati na isti temperaturi in programu, je pa včasih zelo težavno najti tisto pralno sredstvo, ki bi zares ustrezalo vsem materialom. Prav zato obstaja toliko različnih vrst Mielejevih pralnih kapsul; vsaka je zadolžena za svoj tip perila. V vašem košu za umazano perilo se po vsej verjetnosti nabira največ bombažnega perila, zato so kapsule CottonRepair nujen pripomoček. Gre za posebno pralno sredstvo za bombažno perilo, ki s pomočjo Mielejeve recepture s tehnologijo Novozymes vidno obnovi intenzivnost barv perila s samo enim pranjem in odstrani vozliče. Priporočljivo je, da ga uporabite samo 1-2 krat letno na določeno oblačilo. Če ste ljubitelji telovadnic in športa, vsekakor izberite tudi kapsule Sport, ki s posebnimi sestavinami, ki vsrkajo vonje, nevtralizirajo neprijetne vonje. Prav tako preprečujejo statično naelektritev in ohranjajo obliko ter prepustnost oblačil.

Da bodo hladni zimski večeri ob skodelici vroče čokolade in v vašem najljubšem volnenem puloverju še posebej prijetni, si privoščite kapsule WoolCare – vaša volnena oblačila vam bodo hvaležna. Kapsule vključujejo poseben negovalni kompleks iz pšeničnih proteinov, formulo za zaščito barv za nežno pranje in tehnologijo zaščite vlaken proti kosmatenju. Si sploh lahko želite še kaj boljšega? Če se spopadate s trdovratnimi madeži, vam bodo pri tem z izjemno močjo odstranjevanja madežev pomagale kapsule Booster, primerne tako za belo kot tudi pisano perilo. Izvrstne rezultate pranja dosegajo tudi pri nizkih temperaturah, zato ne skrbite. Kapsule DownCare so posebno pralno sredstvo s puhastim polnilom, ki ohranja prožnost in prepustnost puha za zrak. Blaga nega z lanolinom in učinkovito pranje pripeljeta do popolnih rezultatov – puh se ne združuje v kepe in obenem ostane prijetno puhast. Za dodatno osvežilen vonj pa uporabite še kapsule Nature – mehčalec s cvetličnimi aromami za puhasto mehko perilo, ki se ne naelektri.

Rate this post