Podjetje Carthago za najem ali nakup avtodomov

Že od samega leta 2018 so v Sloveniji podjetje Carthago, ki se ukvarjajo s prodajo in z najemi avtodomov. Na njihovi spletni strani www.carthago-slovenija.si/ si lahko ogromno preberete, prav tako rezervirate termin za najem avtodoma. Ponujajo vam rabljene, kot nove avtodome in to zelo vrhunske kakovosti. So pa tudi pooblaščen servis avtodomov, prav tako vam priskrbijo vse rezervne dele, popravijo vaš avtodom, kar pa še je bolj pomembno, poskrbijo tudi za optiko koles na avtodomu. Ko pripeljete k njim avtodom na popravilo, gre iz delavnice, kot nov za nove avanture.

Carthago salon lahko poiščete v Slovenj Gradcu, točen naslov kar poiščite na njihovi spletni strani. Carthago je danes zelo znan v Sloveniji, saj ponujajo res avtodome, kot si ga vsak želi. Ogromno je takih družin, ki si želijo preživeti počitnice malo drugače, kot ga ponuja samo avtodom. Avtodom ponuja čisto drugačne počitnice, saj si kot en majhen dom vedno vozite sabo. Spite kar v njem, prav tako se tuširate in pripravljate jedi. Samo pot lahko kar sproti načrtujete, saj vas nič ne omejuje. Vse to vam ponuja Carthago in njihovi avtodomi.

Carthago

Ker pa se včasih vprašamo, če je sploh avtodom res za nas, nam bo tako potovanje všeč, je najem najboljša rešitev. Marsikdo si ga ne more privoščiti, prav tako, ga ne more nikamor postaviti, tudi za vse tiste je najem najboljša rešitev. Podjetje Carthago vam ponuja ogromno različnih avtodomov za različno število potnikov. Poglejte si njihovo ponudbo in si izberite enega za svoje avanture. Tak način potovanja je lahko dosti bolj ugoden, saj ne rabimo plačevati hotelov. Plačate samo parkirnino, ponekod pa še tega več ne rabite. Pa čeprav se odločite za najem, so lahko počitnice cenejše. V najem imate tudi vključeno zavarovanje ter sam servis. Če niste tukaj našli dovolj informacij, kar vas razumem, je najboljše, da jim pošljete kar povpraševanje in kar vas še zanima kar njih vprašate.

Rate this post