Operacija prsi je danes priljubljen poseg

Nekatere punce oziroma ženske mislijo, da so pa njene prsi premajhne in si želijo veliko večjih. Danes je zato operacija prsi že razširjena in vedno več si jih želi ravno to. Se pa seveda tudi tukaj delijo mnenja ali je to sploh potrebno ali ne. Sama se s tem ne strinjam, ker mislim, da smo vse lepe takšne kot smo. Kakorkoli že vam pa operacija lahko seveda pomaga in dobite večje prsi. Vam pa tudi pred operacijo vse razložijo in povedo kako vse poteka in pogovorite se tudi o velikosti. Res super pa je operacija prsi pri Nina Suvorov.

Nekatere ženske se v svoji koži ne počutijo samozavestne in hočejo nekaj spremeniti. Velikokrat so to ravno prsi, ki se jim zdijo preprosto premajhne. To je odločitev vsake ženske in se lahko same odločijo, če hočejo na operacijo prsi. Poseg poteka pod anestezijo, tako da ne boste nič čutile. Je pa potrebno tudi vse skupaj načrtovati. Tukaj se gre za to, ker je vsaka ženska drugačna in tako tudi operacija poteka drugače. Določile boste tudi samo velikost, bodo pa tudi tako prijazni, da vam bodo povedali katere vam bodo še najlepše pasale. Tako ne boste izbrale prevelikih, ki se vam sploh ne bi prilagajale. Operacija prsi pa potem poteka z enim majhnim rezom, kjer potem vstavijo vsadke.

Po sami operaciji lahko imate nekaj bolečin in pa morale boste malo mirovati. Hodile boste tudi na kontrole, da vam bodo preverili, če se vse lepo celi. Kakorkoli že je pa tudi operacija prsi za plačati. Je kar velik finančni zalogaj, zato bodite pripravljene na to. Se vam bo pa samozavest dvignila, ko boste imele večje prsi. Odločitev je pa to vsake posameznice, če si tega želi ali ne in, če ji je všeč. obstajajo tudi različni vsadki, še vedno najbolj priljubljeni so pa silikonski.

Rate this post