Nadomestek izgubljenega zoba je implantat

Najbolj nesrečno se počutimo, ko izgubimo kakšen zob. Včasih je problem denar ali strah, da ne gremo takoj k zobozdravniku. Danes ni več problem zamenjat izgubljen zob, saj implantati v sodobnem zobozdravstvu so nepogrešljivi del manjkajočega zoba. Implantat ki nadomesti izgubljen zob je skoraj ne opazen v naši ustni votlini. Zakaj bi bili nesrečni in se ne bi več smejali, če pa vam sodobno zobozdravstvo lahko vse uredi. Implantat, ki ga zobozdravnik vstavi brez bolečin vam povrne vaš nasmeh na ustih. Malokateri se ob izgubi zoba takoj odloči obiskati zobozdravnika. Zato pa lahko pride do nadaljnjih težav in lahko izgubimo tudi dodatni zob.

Navadno nam se zob zlomi, tako da korenina ostane še vedno v dlesni. Zobozdravnik oceni kako bo implantat vstavil, ali mora korenino tudi odstranit. Nikoli nas ne bi smel denar ovirat, da ne vstopimo takoj do zobozdravnika, saj je zdravje zob na prvem mestu. Ampak vsi ne razmišljamo tako, ker moramo priznati da implantat danes ni več poceni.

Strokovnjaki na tem področju vam uredijo implantat brez bolečin in kasnejših težav. Na koncu boste zelo zadovoljni, nazaj boste kazali svoj nasmeh ter tudi vaše razpoloženje bo drugačno. Če bi radi izgubljeni zob nadomestili z vrhunskim dodatkom implantatom vam priporočam zobozdravstveni center Sanus, kjer boste sigurno zadovoljni. Kar prek spletne strani se lahko dogovorite za obisk ter posvet. Ko boste prišli na pregled vas bodo sprejeli prijazni strokovnjaki ter vam pomagali pri vaši odločitvi. Zakaj bi bili brez nasmeha, če pa vam implantat lahko nadomesti vaš izgubljen zob. Ne odločajte se preveč dolgo za pregled, če ste izgubili zob, čim prej stopite do svojega zobozdravnika. Povedal vam bo, kako dalje zdravit vaše zobe ter kako nadomestiti izgubljeni zob. Če svojem zobozdravniku ne zaupate poiščite nekoga, ki ima izkušnje ter znanje. Naj ne prizadene še druge zobe bolezen, raje čim prej zdravite obolele.

Rate this post