dekorativne nalepke

Dekorativne nalepke za estetiko prostora

Urejanje prostorov je običajno eno od ljubših opravil predvsem predstavnic ženskega spola (seveda pa ne zanemarimo pa niti moških predstavnikov). Puste stene nas pogosto dolgočasijo, demotivirajo, zato nenehno iščemo nove načine, kako jih povzdigniti, da bodo nam in našim gostom bližje. Dekorativne nalepke predstavljajo top način za okrasitev stene. Če tudi vas zanima, kako iz puste stene narediti »wauuu« efekt, nadaljujte z branjem.

Zakaj izbrati dekorativne nalepke?

Izbira ustrezne dekorativne nalepke lahko povsem spremeni vaš prostor. Če že dlje časa razmišljate o prenovi vaše sobe ali celotnega stanovanja, ste zagotovo že razmišljali tudi o tem, kaj bi bilo cenovno dostopno in ne bi vzelo preveč časa in energije. Izbira dekorativnih nalepk je rešitev prav za takšne dileme – vsaka obnova sobe oziroma stanovanja ne more vključevati popolne rekonstrukcije vseh pohištvenih elementov, že majhen dotik ustvarjalnosti, pa lahko ustvari novo podobo prostora v katerem boste spet uživali.

 

dekorativne nalepke

 

Običajno se za stenske nalepke odločijo tisti, ki želijo z njimi popestriti ali nadgraditi prostor. Dnevne sobe oziroma njihove stene običajno ljudje zelo radi nadgradijo z različnimi reki, mislimi, pa tudi motivi narave. Kuhinjske nalepke v obliki živil, kuhinjskih pripomočkov popestrijo kuhinjske prostore, predprostor pa različni motivi (na primer ulične svetilke). Stenske nalepke lahko povsem spremenijo tudi izgled otroške sobe vašega malčka – samo ena nalepka z motivom risanega junaka, lahko malčka povsem navduši, vi pa za to ne boste zapravili celega premoženja.

Dekorativna nalepka je dobra izbira tudi za vse najemnike. Lastniki stanovanj le redko dovolijo popolno prenovo stanovanja, ki bi vključevala pleskanje sten. Dekorativna nalepka bo to težavo rešila – tako enostavno kot jih namestite, jih tudi odstranite, brez vidnih sprememb.

Nameščanje ne zahteva posebnih znanj, prav tako nalepke ne zahtevajo vzdrževanja. Če ste do zdaj za popestritev stene morali uporabljati vrtalni stroj in kladivo, da ste na steni oblikovali mesto za sliko, pri uporabi stenskih nalepk na to enostavno pozabite.

Kaj vpliva na izbiro?

Pri izbiri stenskih nalepk najprej razmislite o njihovi velikosti, prostoru, kamor jih boste namestili ter v osnovi ne pretiravajte. Stenska nalepka popestri vsak prostor, pri urejanju pa vedno velja načelo »manj je več«. Izbira naj temelji predvsem na vaših potrebah, ne pa željah – da bodo nalepke skladne s prostorom naj ne odstopajo v barvah in stilih, ki so sicer značilni za vaše prostore.

Rate this post