autotepisi hr

Avto preproge za udobno vožnjo

Avto imamo sigurno danes že vsi. V tem deževnem oziroma zasneženem vremenu pa naš avto ne ostane najbolj čist. Saj vstopimo v avto vedno obuti z mokrimi čevlji in tako je naš avto vedno zasvinjan. Ker pa danes že en čas obstajajo preproge, ki se položijo v avto, jih uporablja vedno več ljudi. Kdo pa bo vsak dan sesal po avtu, posušiti pa ga itak ne bomo morali v tem času. Zato pa so avto preproge, ki nam olajšajo vso delo.

Danes se lahko samo vprašamo, kdo še nima v avtu preprog. Mislim, da so avto preproge postale kar stalnica oziroma redna dodatna oprema v našem avtu. Samo čiščenje je zelo enostavno. Saj je na tak način naš avto vedno lahko čist, če si le vzamemo po vsaki vožnji par minut časa. Avto preproge samo vzamemo ven malo jih stresemo ali posušimo. Avto preproge so iz gume, spodaj imajo čepke, da ne drsijo po avtu in ob straneh imajo robove. Robovi so zelo priporočljivi za mokre vremenske razmere, da se voda ne izliva pod samo preprogo.

avto preproge

Navadno so vsake avto preproge narejene za točno vsak model avta. To pa zato, da točno ustrezajo v vsak avto, da se prilagajajo. Ko kupujemo avto preproge, dobimo v kompletu za cel avto. To pomeni, spredaj in niso pozabili tudi za zadaj. Saj naši malčki radi pojedo kaj v avtu in tudi na tla jim rado kaj pade. Potem doma samo tepihe vzamemo ven in malo stresemo. Ne rabimo posebnih čistil, voda je dovolj. Pa saj avto preproge niso nekaj novega, tako, da nas večina ve kako se z njimi ravna in kakšne ustrezajo v vaš avto. Čeprav so iz gume, vam avto ne bo zaudarjal po gumi, kot nekatere stvari smrdijo iz gume. Naj bo vaš avto vedno čist, saj mu na tak način podaljšate življenjsko dobo.

Rate this post