Apple Watch

Najboljša in najlepša je seveda pametna ura Apple Watch Series 4. Čeprav ni razlike med njenimi predhodnicami, je tokrat Apple z njegovo Apple Watch Series 4, prikazal boljši in lepši elegantnejši profil, kombiniran z večjim in boljšim zaslonom. Seveda so se ure z dodatnim spremljanjem zdravja uporabnika, je Apple tudi tokrat dodal v svoj izdelek vgrajen EKG monitor, ki je pomemben za Apple, pa tudi za samo industrijo. To je ena izmed najbolj perspektivnih funkcij, za Apple Watch Series 4, pa čeprav ga je zaenkrat na voljo samo v ZDA.

apple-watch

Apple je z svojo novo pametno uro Series 4, pridobil bolj proskev zaslon, zato vam nebi noben zameril če bi iz prvih treh modelov prešli na Series 4. Seveda to večno vprašanje >>Ali bo Apple Watch Series 5 z okroglim zaslonom?<< Apple odgovor je ne, ker so prepričani v svoj pravokoten zaslon in ne želijo odstopati od drugim modelov. Zato bo Apple v prihodnosti odprl novo kategorijo pametnih ur, kjer bi se lahko pojavila ura z okroglim ekranom, a letos še zagotovo ne.

Seveda Apple izboljšuje svojo uporabniško izkušnjo, in potrjuje, da se ukvarja z kretnjami gibanja na pametni uri Series 5.

Apple z novo patentno prijavo razkriva, da se morda ukvarja na vmesniku geste, to je uporabna tehnologija, pri kateri Apple Watch zaznava vaše gibanje in omogoča lažjo in enostavnejšo interakcijo z vmesnikom.  Verjetno bo nova pametna ura imela možnost z uporabo zapestja, da se lahko pomikate po sporočilih, klicih ali drugih aplikacijah po zaslonu.

Seveda je pa nenavadno, da Applova pametna ura Series 4, nima funkcije spremljanja spanca, katera se pojavi tudi pri cenovno ugodnih pametnih urah in najnovejših pametnih urah, zato je že skrajni čas, da jo Apple zgradi v watchOS.

Ker se je Applova prva pametna ura na trgu pojavila aprila 2015, Series 1 in 2 septembra 2016, Series 3 septembra 2017, Series 4 septembra 2018, je zato predvideno, da se bo nova pametna ura Series 5 na trgu pojavila sepembra 2019.

Za cene in doadtne informacije pa obiščite njigovo spletno stran.

5/5 - (1 vote)